Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростен лост 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте колеги и аз имам същия проблем (трудно ми влиза на 2ра и понякога на 4та). Та като прочетох темата слязох да видя какво е положението при мен обаче всичко си беше здраво. Някакви идеи от какво друго може да е проблема. С 156ца съм
    и при опит да превключа на 2 ми и пусна съединителя ми издава ужасен шум и успявам с няколко опита да превключа.

Comment

Колеги, да не отварям нова тема. Проблема ми е следния, като сменям скоростите почна да пука нещо. Интересното е че си влизат нормално. Това да не са симптомите за счупване на тази пластмаска?

Comment

Да се включа и аз към серията въпроси.
        До скоро скоростите влизаха перфектно - само му подадеш и дето се вика то само си дръпва лоста и всичко минава като по масло, без луфтове - меко и нежно. Само за седмица обаче какво стана и лоста ми взе да се мандахерца като на икарус, все едно съм му направил 1 милион километра.

Появи се и едно прищракване само в определена позиция и в определен момент като включвам на първа. Сякаш някоя щангичка или подобно запира леко и чатва.
        Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Имам въпрос към колегите които са правили тези манипулации- как се маха кожата на скоростния лост и гумата отдолу?
          sigpic

Comment

кожата се маха с дърпане тя е на няколко щипки а гумата не се дарйи на нищо просто я изваждаш

Comment

Първоначално публикувано от AR146TS Покажи съобщение
              кожата се маха с дърпане тя е на няколко щипки а гумата не се дарйи на нищо просто я изваждаш
              Благодаря , утре ще пробвам.
              sigpic

Comment

Защо не намирам тази проблемна пластмаса... под тази пластина ли е?
                Attached Files

Comment

... никой?

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:56.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Стружки - не. Това около ябълката е смазка някаква.

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:56.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

какво ново отиваи в моргата и зимаи тая част аз на тд няма такова нешту

Comment

Първоначално публикувано от ivalin93 Покажи съобщение
                            какво ново отиваи в моргата и зимаи тая част аз на тд няма такова нешту
                            a???

Comment

Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                              a???
                              На боксера е с жила, незнам как е при ТС-а ама при мен едно жило е 300 лева...
                              145 1.7 16V Boxer

Comment

Той проблема е, че не знам от какво е. Надявах се да е като на колегите по-горе с онази пластмаса, но явно нямам такава и ще трябва да разглобявам надолу...

Comment

Working...
                                X